UNIK 5000: Anpassningsbar precision för industrin

20 maj 2024 Karl Lindgren

editorial

Att mäta tryck med precision är en grundläggande förutsättning inom många industriella processer. Druck, en erkänd ledare i utvecklingen av tryckmätningsteknik, har lanserat UNIK 5000-serien en revolutionerande linje av konfigurerbara tryckgivare som erbjuder enastående flexibilitet och prestanda. Denna nya serie erbjuder användare möjligheten att skräddarsy sina tryckgivare för att möta specifika behov, och med Drucks rykte för hög kvalitet har dessa instrument snabbt blivit oumbärliga i krävande industriella miljöer.

Unik konfiguration för varje tillämpning

Det som skiljer UNIK 5000-serien åt är den nästan obegränsade anpassningsbarheten. Medan traditionella tryckgivare ofta kommer i förutbestämda konfigurationer, låter UNIK 5000-serien användaren fritt välja egenskaper såsom noggrannhet, utsignal, elektriska och mekaniska anslutningar, samt om de vill mäta gauge-, absolut-, eller differenstryck. Det betyder att varje tryckgivare kan optimeras för sina specifika användningsområden, vilket ger bättre prestanda och större värde för pengarna.

Tryckgivarna i UNIK 5000-serien är idealiska för en mångfald av tillämpningar, från robusta industriella miljöer till högteknologiska laboratorier. Oavsett behovet kan UNIK 5000-serien leverera en lösning som är både kostnadseffektiv och tekniskt avancerad. Detta anpassningsbara tillvägagångssätt säkerställer att mätprecisionen aldrig komprometteras, oavsett omständigheterna.

Webbverktyget Product Configuration

För att underlätta skapandet av den perfekta tryckgivaren har Druck utvecklat ett intuitivt webbverktyg, Product Configuration. Med detta verktyg kan kunder enkelt navigera genom de olika val som krävs för att skapa en tryckgivare som passar deras särskilda behov. Genom en enkel steg-för-steg process väljer användaren önskat övertryck, absoluttryck eller differenstryck, utsignal, elektriska anslutningar, temperaturområde, noggrannhet och kalibrering. Dessutom kan kunder specificera Ex-certifikat och gängan för tryckanslutning, vilket ger dem full kontroll över deras tryckmätarupplevelse.

Genom att använda detta verktyg kan man enkelt få fram specifikationer och beteckningar för sin optimala tryckgivare, som sedan kan skrivas ut eller sparas för framtida referens. Detta säkerställer att processen från design till leverans av tryckgivaren blir så enkel och överskådlig som möjligt.

kalibrering av mätverktyg

Prestanda och tillförlitlighet i lager

Inte bara är UNIK5000-serien känd för dess mångsidighet, men den är också synonym med förbättrad prestanda till överkomliga priser. Druck har åtagit sig att ständigt förbättra sina produkter och tillhandahåller nu en avancerad lösning som kan mäta tryck med en överlägsen grad av noggrannhet och tillförlitlighet. Flera av de mest populära tryckgivarna från UNIK 5000-serien lagerförs hos Amtele, en leverantör som står för kvalitet och tillförlitlighet inom mätteknik.

För kunder som kanske inte är säkra på vilken typ av tryckgivare som skulle passa bäst för deras behov, finns Amteles kunniga team redo att hjälpa till. Genom att använda såväl det omfattande databladet som den personliga konsultationen säkerställer Amtele att varje kund får den assistans de behöver för att välja rätt produkt.

Vi rekommenderar 

Att välja rätt tryckgivare är kritiskt för framgången i många industriella kontexter, och det kräver högteknologiska produkter som kan anpassas efter specifika användningsområden. UNIK 5000-serien från Druck erbjuder en av de mest flexibla och prestandaförbättrande lösningarna på marknaden. Tack vare de skräddarsydda funktionerna och det användarvänliga konfigurationsverktyget kan kunder uppleva en anpassad och effektiv process när de specificerar och beställer sina tryckgivare.

Fler nyheter

07 januari 2024

Vad är Apple ID